Rechtbank Raf S. verkrachting

Zes jaar cel voor verkrachting in Maastricht

Een 29-jarige ex-agent uit Singapore moet zes jaar de cel in voor drie verkrachtingen in Maastricht.

Rechtbank Raf S. verkrachting
Agent verdacht van verkrachtingen: 'Niemand gedwongen'

De 29-jarige agent uit Singapore die verdacht wordt van drie verkrachtingen in Maastricht, moet volgens justitie zeven jaar brommen. Zelf stelt deze Raf S. dat hij nog nooit een vrouw heeft gedwongen seks met hem te hebben.

Uitgaan meisje stappen party stock
Agent uit Singapore verdacht van Maastrichtse verkrachtingen

Een agent uit Singapore wordt verdacht van meerdere verkrachtingen in Maastricht. Deze Raf S. (29) verbleef in de provinciehoofdstad voor zijn masterstudie aan de universiteit.

Tevreden Verstappen: 'Maximaal haalbare binnengehaald'

Max Verstappen keek met een tevreden gevoel terug op de Grote Prijs van Singapore, waar hij voor de zesde keer dit seizoen op het podium eindigde bij een Formule 1-race.

Teruglezen: Max Verstappen pakt podiumplek in Singapore

Na een wisselend trainingsweekend startte Max Verstappen zondag vanaf de tweede plek in de Grand Prix van Singapore. Na een prima race kwam hij ook als tweede over de streep.

Verstappen op eerste startrij in Singapore

Max Verstappen begint zondag vanaf de tweede startplaats aan de Grote Prijs van Singapore.

STANDAARD Xavier Maassen preview en review Formule 1 Max Verstappen
Xavier Maassen: 'Top of flop voor Max in Singapore'

Alle kaarten lijken gunstig geschud voor Max Verstappen op het circuit van Singapore. Het gaat regenen, er wordt geracet op een stratencircuit en er zijn veel bochten.

Verstappen derde in tweede training Singapore

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Singapore de derde tijd neergezet.

Max Verstappen realistisch: winst is onmogelijk

Max Verstappen verwacht niet dat hij zondag gaat winnen tijdens de Grand Prix van Singapore.

Verstappen aast op eerherstel op Spa-Francorchamps

Het nieuwe Formule 1-seizoen begint over een maand en Max Verstappen kan amper wachten tot hij weer het circuit op mag. Hij kijkt vooral uit naar de race in Spa-Francorchamps.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten