Griepprik

In Kerkrade haalden meeste 60-plussers vorig jaar griepprik

Bijna driekwart van de 60-plussers in Kerkrade haalde eind 2018 en begin 2019 een griepprik. In Venray gingen daarentegen 44,3 procent van de zestigplussers in op de uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik.

om
Teruglezen: Slot proces Nicky, laatste woord Jos Brech

Jos Brech stond vrijdag nog één keer voor de rechtbank in Maastricht, voor het misbruik en de dood van Nicky Verstappen.

ANP-423732145
Advocaat van Jos Brech: 'Er is twijfel, dan spreekt u vrij'

De advocaat van Jos Brech (57) vindt dat de rechter zijn cliënt alleen maar kan vrijspreken van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen. "Er zijn altijd twijfels geweest. En bij twijfel spreekt u vrij."

ANP-423313571live
Teruglezen: Advocaat bepleit onschuld Brech

Nadat Jos Brech donderdag hoorde dat het OM hem 15 jaar cel en tbs wil opleggen voor het misbruik en doden van Nicky Verstappen, was het woord maandag aan de verdediging.

liveblog
Teruglezen: OM komt met strafeis in zaak-Nicky

Het Openbaar Ministerie kwam donderdag met het requisitoir, waarin het uitlegde waarom Jos Brech schuldig zou zijn aan de verdwijning, het misbruik en de dood van Nicky Verstappen. En daarbij hoorde ook de strafeis.

ANP-4233486417okt
Teruglezen: Familie Nicky Verstappen aan het woord

Op de vierde dag van de rechtszaak tegen Jos Brech, was het woord woensdag aan de tante, de zus en de moeder van Nicky Verstappen.

Femke Berthie Verstappen
Familie Nicky Verstappen woensdag aan het woord

De familie van de in 1998 omgekomen Nicky Verstappen mag woensdag spreken in de rechtbank in Maastricht.

Burgervader Richard de Boer test gezichtsscan uit (6 okt 2020)
Nieuw paspoort? Dat kan in Simpelveld alleen na gezichtsscan

In Simpelveld is het voortaan verplicht om een gezichtsscan te laten maken bij het aanvragen van een nieuw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs.

ANP-423350143
Advocaat over zaak Nicky Verstappen: 'Deze zaak is klaar'

De rechter kan niet anders dan Jos Brech (57) vrijspreken in de zaak Nicky Verstappen. Dat vindt zijn advocaat Gerald Roethof. "Er is geen enkel bewijs, dat hebben jullie nu gezien."

DNA-onderzoek in zaak Nicky Verstappen
'Twee foto's en korte video halen verklaring Brech onderuit'

Justitie denkt de verklaring van Jos Brech (57) in de zaak Nicky Verstappen met twee foto's en een korte video lek te kunnen schieten. De foto's en de video geven een situatieschets van de plaats delict.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app