Overslaan en naar de inhoud gaan

Simon Janssen blijft voor nu tot zomer 2024 bij VVV

Geplaatst opdinsdag 7 december 2021 - 13:50

Na Yahcuroo Roemer heeft ook linksback Simon Janssen een handtekening gezet onder een nieuw contract bij VVV-Venlo.

De overeenkomst bindt de 21-jarige speler tot de zomer van 2024 aan de Koelclub, met een eenzijdige optie voor een extra seizoen.

Van middenvelder naar linksback
Janssen debuteerde eind september 2018 en speelde sindsdien in totaal 50 officiële wedstrijden. Hij heeft altijd op het middenveld gespeeld, maar onder leiding van trainer Jos Luhukay is hij dit seizoen omgeturnd tot linksback. "Het was even wennen in het begin, maar het gaat steeds beter. Natuurlijk moet ik me ook op die positie nog verder ontwikkelen, maar ik kan als linksback in ieder geval wel veel minuten maken. Dat is op dit moment ook het belangrijkste voor mijn ontwikkeling en daarom voelt het als de juiste keuze om ook de komende jaren bij VVV te spelen", legt de twintiger uit.

'Typerend voor kwaliteiten'
De voetballer is een vaste waarde in het eerste elftal van de Venlonaren. Daarom voelde een contractverlenging volgens VVV's manager voetbal Stan Valckx als een logische volgende stap in de ontwikkeling van Janssen. "Hij doet het erg goed als linksback. Zeker omdat hij op die positie nog niet zo veel ervaring heeft, is dat erg knap. Dat is typerend voor de kwaliteiten van Simon", aldus Valckx.

Lees ook: Krabbel is gezet: VVV verlengt contract van aanvaller Roemer

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen