Roda-smaakmaker Gustafson verkast naar FC Utrecht

FC Utrecht heeft de gelederen versterkt met Roda-smaakmaker Simon Gustafson.

Roda hoeft niet te rekenen op langer verblijf Gustafson

Het heeft er alle schijn van dat Simon Gustafson aan zijn laatste twee weken bij Roda JC bezig is. De van Feyenoord gehuurde middenvelder heeft naar eigen zeggen meerdere aanbiedingen op zak.

Simon Gustafson Vitesse Roda JC
'Gustafson bij beste vijftien spelers van de Eredivisie'

Simon Gustafson speelde zaterdag een cruciale rol bij Roda JC's eclatante 0-3 overwinning op Vitesse en dat levert de middenvelder lovende kritieken op.

Livio Milts en Rasmus Kristensen | Roda JC-Ajax (7 februari 2018) - 1Limburg
Spetterende start levert Roda JC niets op: Ajax wint

Een sterke start is voor Roda JC niet genoeg geweest in de thuiswedstrijd tegen Ajax. De bezoekers wisten een vroege achterstand om te buigen: 2-4.

Topscorer Gustafson blijft Roda ook na winterstop trouw

Roda JC kan ook de rest van het seizoen over Simon Gustafson beschikken.

Gustafson: Basis Roda boven bank Feyenoord

Simon Gustafson staat niet te springen om al in de winterstop terug te gaan naar Feyenoord.

Roda gaat zich zeker versterken in de winterstop

Roda JC gaat zich in de winterstop zeker met één of twee spelers versterken.

ANP
Molenaar verwacht dat Gustafson bij Roda blijft

Roda-trainer Robert Molenaar verwacht dat Feyenoord-huurling Simon Gustafson ook na de winterstop in Kerkrade speelt.

Sterkhouder sluit vertrek bij Roda JC niet uit

De kans is aanwezig dat middenvelder Simon Gustafson (22) na de winterstop niet meer voor Roda JC speelt. Zijn broodheer, Feyenoord, heeft de mogelijkheid om de Zweed in de winter terug te halen.

Van Bronckhorst tevreden over sterkhouder Roda JC

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is tevreden over de manier waarop Simon Gustafson zich manifesteert bij Roda JC.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten