ANP-420536389

Miljoen mensen zien overwinning Max Verstappen

Ruim een miljoen mensen hebben zondag de overwinning van Max Verstappen op tv (Ziggo Sport) gezien. Verstappen won de 70th Anniversary Grand Prix, de jubileumrace van de Formule 1, op het circuit van Silverstone.

ANP-420534927
Analyse: Witte streep is voor Verstappen een gouden greep

Max Verstappen verraste zondagmiddag vriend, vijand én zichzelf. De triomftocht op Silverstone was er een die voortkwam uit lef, risico en race-instinct, maar vooral het perfect uitvoeren van een bandenstrategie.

ANP-420500312
Max Verstappen mikt op tweede podiumplaats op Silverstone

Max Verstappen mikt op nieuw succes op het circuit van Silverstone. De coureur van Red Bull werd afgelopen zondag op hetzelfde circuit tweede.

max verstappen (18 jul 2020)
Verstappen vanaf startplek vier op Silverstone

Max Verstappen haalde zaterdagmiddag tijdens de kwalificatie het maximale uit zijn auto en moest uiteindelijk genoegen nemen met een plek achter de top drie.

Max Verstappen (19 feb 2020)
Vrije training: Verstappen vierde, Mercedes deelt lakens uit

Net als in de eerste vrije training voor de 70th Anniversary Grand Prix hebben de Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas tijdens de tweede vrije training de snelste tijden gereden.

Max Verstappen
Verstappen begint weekend met derde tijd in vrije training

In de eerste vrije training voor de 70th Anniversary Grand Prix heeft Max Verstappen vrijdagmiddag de derde tijd geklokt. Niet geheel verrassend bleken de Mercedes-coureurs het snelst op Silverstone.

ANP-419927183
Verstappen tweede na curieuze slotfase op Silverstone

Max Verstappen heeft zondag in de slotfase van de Grand Prix van Groot-Brittannië de tweede plek weten te pakken. Hij profiteerde van een lekke band bij nummer twee Valtteri Bottas, maar greep nét naast de racezege in een bloedstollende slotronde.

LIVE VERSTAPPEN
Teruglezen: Verstappen grijpt net naast zege op Silverstone

Max Verstappen hoopte een podiumplek te kunnen pakken bij de GP van Groot-Brittannië, maar had bijna zelfs de overwinning te pakken.

ANP-419804073
Verstappen start op Silverstone op derde plek

Lewis Hamilton heeft zaterdagmiddag de eerste startplek opgeëist voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Max Verstappen begint de race als derde.

Max Verstappen_HD (18 jul 2020)
Verstappen derde in laatste vrije training Silverstone

Max Verstappen heeft de derde tijd neergezet in de derde en laatste vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten