Overslaan en naar de inhoud gaan

Sigarettenroof bij Bruna in Nederweert

Geplaatst opzondag 22 maart 2015 - 13:02

In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken bij de Bruna in Nederweert. Er is voor ruim 4000 euro aan sigaretten gestolen.

Rond 3:30 uur waren de dieven voor het eerst te zien op beelden van bewakingscamera’s, dat meldt Nederweert24.

Sigaretten
Na een mislukte poging met een breekijzer, sloegen de inbrekers met een hamer het raam van de voordeur in. Eenmaal binnen liepen de twee rechtstreeks naar de balie en namen sigaretten mee. Waarschijnlijk stond een derde persoon op de uitkijk.

Bruna Sigaretten Nederweert
Foto: Nederweert24

Vertrokken
Op het moment dat de inbrekers binnen waren, ging het alarm af. De politie was vervolgens snel ter plaatse, maar toen waren de mannen al vertrokken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto vol inbrekersmateriaal: drietal aangehouden
Schuren zijn vaker het doelwit van inbrekers
Ravage na inbraak via dak fietshandelaar Nederweert (21 jan 2021)
Ravage na inbraak via dak bij fietsenwinkel in Nederweert
Inbraak diefstal supermarkt Coop Ospel (6 jul 2020)
Video: Dieven breken in bij supermarkt voor sigaretten
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen