Stoppen met roken stoptober (30 sep 2019)

Rookvrij ziekenhuis helpt medewerkers stoppen

Een sigaret opsteken voor de ingang van ziekenhuis VieCuri is per 1 oktober verboden. Het ziekenhuis met vestigingen in Venlo en Venray wordt volledig rookvrij.

Brandweer bestrijdt heidebrand aan A73 met waterkanon

De brandweer heeft maandagmiddag uit moeten rukken voor een heidebrand naast de A73 bij Roermond.

Brandweer rukt uit voor sigaretje in Landgraaf

Met verschillende bluswagens is de brandweer van Landgraaf dinsdagavond uitgerukt naar een appartementencomplex, omdat een bezoeker daar een sigaretje had aangestoken.

Weiland in brand door sigarettenpeuk

De brandweer is vrijdagmiddag in Beegden uitgerukt voor een brandend weiland.

Sigarettendieven slaan weer toe in supermarkt

Dieven van rookwaren hebben opnieuw toegeslagen bij de Albert Heijn in Panningen.

Illegale sigarettenhandel Horst gaat in rook op

Een man en een vrouw uit Hegelsom zijn opgepakt omdat ze in een garagebox meer dan 1800 sloffen illegale sigaretten hadden liggen.

Peukendoosje moet speelgebieden afvalvrij maken

Een peukendoosje moet er voortaan voor zorgen dat Limburgse speelgebieden afvalvrij zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten