Overslaan en naar de inhoud gaan

Sieraden buitgemaakt bij woningoverval op klaarlichte dag

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 13:03

Twee mannen hebben donderdagmiddag in Maastricht sieraden buitgemaakt bij een woningoverval. Daarbij hebben ze de bewoner mishandeld.

Dat meldt de politie die nog steeds op zoek is naar het duo.

Worsteling
De twee overvallers drongen rond 16:30 uur de woning binnen aan de Ridderstraat. Daar kwamen ze uit bij een man die op dat moment alleen in huis was. Hij is tijdens een worsteling met het tweetal in trainingspak mishandeld. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De daders sloegen met onder andere sieraden op de vlucht. Ze zijn nog niet in de boeien geslagen.

Lees ook: Woningoverval in hartje Maastricht: daders voortvluchtig

Flink postuur
Een van de daders is volgens de politie een man van ongeveer 1.85 meter met een flink postuur en een blanke huidskleur. Ook droeg hij tijdens de overval een zwarte trainingsbroek en zwart fleecevest met capuchon. De andere dader zou een grote man zijn, die waarschijnlijk een donker trainingspak droeg. Allebei hadden ze zwarte leren handschoenen aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen