Overslaan en naar de inhoud gaan

Sieraden buitgemaakt bij woningoverval op klaarlichte dag

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 13:03

Twee mannen hebben donderdagmiddag in Maastricht sieraden buitgemaakt bij een woningoverval. Daarbij hebben ze de bewoner mishandeld.

Dat meldt de politie die nog steeds op zoek is naar het duo.

Worsteling
De twee overvallers drongen rond 16:30 uur de woning binnen aan de Ridderstraat. Daar kwamen ze uit bij een man die op dat moment alleen in huis was. Hij is tijdens een worsteling met het tweetal in trainingspak mishandeld. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De daders sloegen met onder andere sieraden op de vlucht. Ze zijn nog niet in de boeien geslagen.

Lees ook: Woningoverval in hartje Maastricht: daders voortvluchtig

Flink postuur
Een van de daders is volgens de politie een man van ongeveer 1.85 meter met een flink postuur en een blanke huidskleur. Ook droeg hij tijdens de overval een zwarte trainingsbroek en zwart fleecevest met capuchon. De andere dader zou een grote man zijn, die waarschijnlijk een donker trainingspak droeg. Allebei hadden ze zwarte leren handschoenen aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen