Overslaan en naar de inhoud gaan

Sieb Dijkstra en Fortuna steeds rechter tegenover elkaar

Geplaatst opdonderdag 4 maart 2021 - 20:29

Keeperstrainer Sieb Dijkstra heeft een advocaat in de arm genomen om de gesprekken met zijn werkgever Fortuna Sittard tot een goed einde te brengen.

Dat laat Dijkstra donderdagavond weten als reactie op het statement dat de club gaf naar aanleiding van de situatie rond de keeperstrainer en de interviews die hij woensdag gaf over zijn verwijdering uit de technische staf.

Schade
Hij eist rectificatie van dat bericht. "Ik word in dat bericht van de club als onbetrouwbaar neergezet. Mijn imago wordt op deze manier ernstig beschadigd", aldus Dijkstra tegenover L1. "Dus dat moeten we het goed gaan oplossen en dat doe ik liever met hulp van een advocaat. Het is jammer dat het zo moet, maar de werkrelatie is op deze manier ernstig verstoord. Zo heeft ook een rol binnen de Academy als keeperstrainer, voor mij geen zin."

Lees ook : Keepersrel Fortuna Sittard duurt voort: 'Veel is niet waar'

Gesprek
Vrijdagmiddag staat een gesprek met de clubleiding gepland over de afwikkeling van het dit seizoen aflopende contract. Dijkstra werd afgelopen woensdag uit de technische staf van het eerste elftal gezet na een verschil van mening over de nieuwe doelman Piet Velthuizen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen