Overslaan en naar de inhoud gaan

Sieb Dijkstra en Fortuna steeds rechter tegenover elkaar

Geplaatst opdonderdag 4 maart 2021 - 20:29

Keeperstrainer Sieb Dijkstra heeft een advocaat in de arm genomen om de gesprekken met zijn werkgever Fortuna Sittard tot een goed einde te brengen.

Dat laat Dijkstra donderdagavond weten als reactie op het statement dat de club gaf naar aanleiding van de situatie rond de keeperstrainer en de interviews die hij woensdag gaf over zijn verwijdering uit de technische staf.

Schade
Hij eist rectificatie van dat bericht. "Ik word in dat bericht van de club als onbetrouwbaar neergezet. Mijn imago wordt op deze manier ernstig beschadigd", aldus Dijkstra tegenover L1. "Dus dat moeten we het goed gaan oplossen en dat doe ik liever met hulp van een advocaat. Het is jammer dat het zo moet, maar de werkrelatie is op deze manier ernstig verstoord. Zo heeft ook een rol binnen de Academy als keeperstrainer, voor mij geen zin."

Lees ook : Keepersrel Fortuna Sittard duurt voort: 'Veel is niet waar'

Gesprek
Vrijdagmiddag staat een gesprek met de clubleiding gepland over de afwikkeling van het dit seizoen aflopende contract. Dijkstra werd afgelopen woensdag uit de technische staf van het eerste elftal gezet na een verschil van mening over de nieuwe doelman Piet Velthuizen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen