Overslaan en naar de inhoud gaan

Shredder vat vlam in loods

Geplaatst opmaandag 9 september 2019 - 10:42

De brandweer is maandagmorgen in actie moeten komen voor een brand in een bedrijf in Maastricht.

De hulpdiensten werden rond 10:15 uur gealarmeerd om naar de brand bij het inzamel- en recyclingbedrijf Weelec aan de Windmolen te gaan.

Shredder
Volgens een brandweerwoordvoerder heeft een shreddermachine voor kunststoffen in een loods vlam gevat. Het zou om een kleine brand gaan. Personeel probeerde eerst zelf het vuur te doven, maar moest toch de brandweer erbij halen. Inmiddels is de brand geblust.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen