Overslaan en naar de inhoud gaan

Show Duncan Laurence in Muziekgieterij afgelast

Geplaatst opvrijdag 25 oktober 2019 - 14:55

Slecht nieuws voor de fans van Duncan Laurence, want de Songfestivalwinnaar kan vrijdagavond niet optreden in de Muziekgieterij in Maastricht.

De zanger kampt met stemproblemen door een virale luchtweginfectie.

Extra balen
"De dokter heeft me dringend geadviseerd om de show van vanavond en morgenavond te verplaatsen", aldus de teleurgestelde singer-songwriter. "Ik haat het, ik wil dit echt niet, maar ik ben bang dat dit het beste is om te doen nu." Voor de zanger is het extra balen, want zijn tweede single Love don't hate it is donderdag gelanceerd. Het zingen van zijn nieuwe nummer bij De Wereld Draait Door was al spannend, want de 25-jarige zanger werd die dag wakker zonder stem. Maar die was wel terug toen hij moest optreden.

Het optreden in Maastricht is verplaatst naar donderdag 7 november.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen