Overslaan en naar de inhoud gaan

Shermar Martina vraagteken bij MVV voor duel tegen Telstar

Geplaatst opdonderdag 12 september 2019 - 22:58

MVV is inmiddels drie duels op rij ongeslagen en daar wil coach Fuat Usta maar al te graag op voortborduren tegen Telstar. Hij kent alleen in de verdediging personele problemen.

Zeker is dat centrale verdediger Enes Mahmutovic en derde doelman Lars van Meurs ontbreken. Mahmutovic heeft nog steeds last van een knieblessure, Van Meurs brak zijn enkel en is enkele weken uitgeschakeld.

Martina
Onzeker is de inzetbaarheid van Shermar Martina. De verdediger, die met het nationale elftal van Curaçao twee duels tegen Haïti speelde, keerde pas donderdagmiddag terug in Nederland. Vrijdag wordt bekeken of hij fit genoeg is om te starten.

Brede selectie
MVV verloor de afgelopen drie duels niet en trainer Fuat Usta is blij dat hij over een zodanig brede selectie beschikt dat hij op elke positie altijd iemand achter de hand heeft. Tegenstander Telstar - dat evenveel punten heeft als MVV, maar een beter doelsaldo - wordt gezien als een stugge en fysiek sterke tegenstander.

Het duel tussen MVV en Telstar begint om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen