Overslaan en naar de inhoud gaan

Shermar Martina vervolgt carrière in Litouwen

Geplaatst opvrijdag 21 januari 2022 - 17:00

Shermar Martina vervolgt zijn carrière in Litouwen. De verdediger tekent een contract bij FK Kauno Žalgiris.

Martina speelde tussen 2015 en 2021 meer dan 100 wedstrijden voor MVV Maastricht.

Curaçao
Martina mocht in 2015 zijn debuut maken bij de Sterrendragers in de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Vanaf het seizoen 2015/2016 mocht hij met enige regelmaat invallen en minuten maken. Vanaf 2017 werd hij ook een van de vaste waardes en stond hij vaak in de basis als centrale verdediger. Bij MVV speelde hij vaak samen met zijn tweelingbroer Shermaine Martina. Zijn prestaties vielen ook op in zijn geboorteland Curaçao. Sinds 2018 mag hij zich international noemen.

Blessure
In het seizoen 2020/21 had Martina last van een blessure waardoor hij geen vaste basisspeler meer was. MVV besloot afgelopen zomer afscheid te nemen van Martina. Sindsdien zocht hij naar een nieuwe club. Die heeft hij nu gevonden bij FK Kauno Žalgiris, een ploeg op het hoogste niveau in Litouwen. Kauno Žalgiris eindigde de afgelopen twee jaar als derde in de Litouwse voetbalcompetitie, die van maart tot november loopt. Het is niet bekend hoe lang Martina heeft getekend in Litouwen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen