Overslaan en naar de inhoud gaan

Shell-station Hasseltsebaan in Sittard sluit maandag

Geplaatst opdonderdag 18 december 2014 - 6:43

Het Shell-station aan de Hasseltsebaan in Sittard bij de wijk Hoogveld sluit maandag vlak na de ochtendspits na ruim 26 jaar de deuren.

Het benzinestation wordt gesloopt om plaats te maken voor een ongelijkvloerse kruising op deze provinciale weg.

Vergoeding
Ondernemer Leon Beursgens (50) moet het station 5 januari overdragen aan de provincie. Beursgens krijgt een vergoeding voor de sluiting. Daarvoor is gekozen omdat verplaatsing van het station duurder zou uitvallen.

Geen sleutel
Er gaan vier banen verloren door de sluiting. "Mij is gevraagd de sleutel over te dragen, maar die is er niet. De schuifdeuren kunnen niet op slot. Sinds de opening op 9 juli 1988 zijn we altijd open geweest, 24 uur per dag", vertelt Beursgens. De deur wordt daarom gebarricadeerd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Duitse pomphouders ergeren zich aan 'happy hour'
Lagere brandstofprijs verbetert humeur pomphouders niet
'Dalende omzet pomphouders hoort bij ondernemersrisico'
Accijnsopbrengst diesel 102 miljoen hoger
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen