Sheffield Wednesday stuurt Jos Luhukay de laan uit

Jos Lukukay is niet langer trainer van Sheffield Wednesday. De Venlonaar is ontslagen.

Fans Sheffield Wednesday klaar met Jos Luhukay

De fans van Sheffield Wednesday zijn klaar met Jos Luhukay. Als het aan de supporters van The Owls ligt wordt de oefenmeester uit Venlo ontslagen.

Jos Luhukay klopt Jaap Stam in FA Cup

Jos Luhukay heeft met Sheffield Wednesday in de vierde ronde van de FA Cup gewonnen van Reading, de club van Jaap Stam.

Luhukay valt in de smaak in Engeland: 'Boss Jos'

Trainer Jos Luhukay (54) heeft na een aardige start als trainer van het Engelse Sheffield Wednesday de harten van de fans en de media veroverd.

Jos Luhukay pakt zwaarbevochten punt bij Brits debuut

Trainer Jos Luhukay heeft een punt gepakt bij zijn debuut in Engeland.

Jos Luhukay nieuwe trainer Sheffield Wednesday

Geen voetbalclubs uit de Duitse Bundesliga meer voor trainer Jos Luhukay. Het Engelse Sheffield Wednesday is zijn nieuwe club.

'Jos Luhukay in beeld bij Sheffield Wednesday'

De Engelse voetbalclub Sheffield Wednesday heeft het oog laten vallen op Jos Luhukay. Hij zou de vervanger moeten worden van de vorige maand ontslagen coach Carlos Carvalhal.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten