Overslaan en naar de inhoud gaan

Seuntjens: 'Dit is voor ons een heel waardevol punt'

Geplaatst opzondag 26 september 2021 - 16:16

Het gelijkspel van Fortuna in Arnhem tegen Vitesse mag bestempeld worden als winstpunt dat ook perspectief biedt naar de toekomst. Dat was de conclusie in het Sittardse kamp na afloop van de wedstrijd.

De snelle voorsprong na een ingestudeerde en goed uitgevoerde inswinger van Mats Seuntjens gaf de ploeg van trainer Sjors Ultee het vertrouwen dat na drie nederlagen op rij misschien iets beschadigd was. Het overeind blijven in de tweede helft na de snelle 1-1 voelde voor zowel de spelers als de trainer als de bevestiging dat de smalle selectie fitter wordt.

Lees ook: Fortuna sleept punt uit duel tegen Vitesse

Kijk naar de interviews na afloop met Sjors Ultee, Mats Seuntjens en Ben Rienstra:

Video: L1

NEC
Fortuna Sittard heeft na zes wedstrijden vijf punten en ontvangt zaterdag aanstaande NEC. Dat duel begint om 21.00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen