L1 en 1Limburg

1Limburg is het online nieuwsplatform (web en app) van de publieke regionale media-instelling L1. Alle informatie is vrij toegankelijk. Op alle meest gebruikte sociale media is 1Limburg terug te vinden. Download hier de app: (twee linkjes)
Op de website L1.nl staat alles over de radio- en tv-programma’s van L1. Alle tv-programma’s kunnen hier nog eens worden bekeken.

Chef Nieuws: Suna.Soysuren@L1.nl
Hoofdredacteur: Cecile.Narinx@l1.nl

Adverteren: reclame@L1.nl

Missie

L1 wil onmisbaar zijn voor iedereen die in Limburg is geïnteresseerd. Gebruikers van L1-media worden op de hoogte gehouden van het regionale nieuws, met als trefwoorden actueel, dichtbij, onafhankelijk, betrouwbaar en maatschappelijk relevant. Met een sterke regionale journalistiek dragen we bij aan een gezonde democratische samenleving. Even belangrijk is dat L1 als cultuurdrager actief bijdraagt aan het in stand houden en vormgeven van de Limburgse identiteit, waaronder streektaal. Om onze verbindende rol in de samenleving optimaal waar te kunnen maken, is het onze ambitie om in Limburg de media-instelling te zijn met het hoogste totaalbereik.

Nieuwsbrief

1Limburg publiceert drie keer per dag een gratis nieuwsbrief met het laatste regionale nieuws, om 8:00, 12:00 en 20:00 uur.


Contact

Redactie@1Limburg.nl.
043 – 8506000

Bezoekadres
Studio L1

Ambyerstraat Zuid 77B
6226 AW Maastricht

Informatie verwijderen?

L1 krijgt regelmatig verzoeken uit het publiek om eerdere publicaties op internet (L1.nl en 1Limburg.nl) te anonimiseren of te verwijderen. Dat is een trend die zich bij alle media voordoet sinds opkomst van online-media. Hier staat hoe we omgaan met dit soort verzoeken.

Disclaimer
Door de website of app van 1Limburg (merknaam van Televisiebedrijf Limburg BV) te gebruiken, stemt de gebruiker in met de genoemde voorwaarden. De voorwaarden gelden ook voor informatiediensten die afgeleid zijn van website of app, waaronder verschillende social media-kanalen die 1Limburg gebruikt.

Bekijk de volledige disclaimer.