Limburgers weinig tevreden over hun woningcorporatie

Veel Limburgers die in een huurhuis wonen, geven hun woningcorporatie een laag cijfer voor de staat van hun woning. Het varieert van een 4,8 tot een klein zesje.

Maastrichtse wijk ontsnapte aan grote gasexplosie

De Maastrichtste wijk Malpertuis is woensdag ontsnapt aan een explosie. Dat blijkt uit de toelichting van de politie op de dag na een gaslek in een leegstaand appartementencomplex aan de Criekenput.

Overleg over 450 vluchtelingen in klooster Rijckholt

De gemeente Eijsden-Margraten wil 450 vluchtelingen opnemen in het voormalige nonnenklooster in Rijckholt.

ANP
Roland van Vliet: 'Verzijlbergh komt er goed vanaf'

Het Limburgse Kamerlid Roland van Vliet vindt het jammer dat onduidelijk blijft wat exact de verantwoordelijkheid was van oud-Servatius directeur Leks Verzijlbergh in de kwestie van de Campus Maastricht.

ANP
Servatius schikt met Leks Verzijlbergh

Woningcorporatie Servatius en oud-directeur Leks Verzijlbergh hebben een schikking getroffen.

Buitenwijken Maastricht niet populair bij huizenzoekers

Uit een analyse van de Maastrichtse woningmarkt blijkt dat de buitenwijken uit de gratie raken en in wijken rond het centrum een tekort aan huizen zal ontstaan. In de stadsrand komt op termijn een overschot.

Verwarming appartementen Maastricht na dagen gerepareerd

In het Maastrichtse appartementencomplex Welsdaal is de verwarming weer gerepareerd. De bewoners van het complex hebben vijf dagen in de kou gezeten.

Bewoners Maastrichts woongebouw zitten al dagen in de kou

Bewoners van het Maastrichtse woongebouw Welsdaal zitten al vijf dagen zonder verwarming.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten