Overslaan en naar de inhoud gaan

Serie over militaire opleiding in Vredepeel

Geplaatst opdonderdag 18 november 2021 - 12:33

De militaire basisopleiding tot luchtverdediger in Vredepeel is vastgelegd op beeld.

De vijfdelige serie 'Target Locked' is vanaf donderdag te zien op het Youtube-kanaal van de Koninklijke Landmacht. In de serie is onder meer aandacht voor de militaire zelfhulp en kameradenhulp, wapenhandelingen en militaire ethiek.

33 rekruten
Het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) heeft de Algemene Militaire Opleiding (AMO) voor het eerst vastgelegd. Halverwege 2021 ging de tweede lichting van de opleiding van start. Een deel van de 33 rekruten werd gevolgd in hun opwerktraject tot militair. In 18 weken kregen zij basisprincipes zoals militaire zelfhulp, kameradenhulp en wapenhandelingen aangeleerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen