Overslaan en naar de inhoud gaan

Serie katalysatordiefstallen bij station Horst-Sevenum

Geplaatst opmaandag 16 december 2019 - 13:57

Bij het treinstation Horst-Sevenum in Hegelsom is binnen een week bij vijf auto's de katalysator gestolen.

Een woordvoerder van de politie bevestigt de serie diefstallen. Volgens het lokale medium Nieuws uit Horst aan de Maas hebben zeker twee gedupeerden aangifte gedaan.

Kostbare metalen
De katalysatoren zijn gewild bij boeven vanwege de kostbare metalen die erin verwerkt zijn. Daarnaast zijn ze met een hydraulische schaar relatief eenvoudig onder een auto uit te knippen.

Extra surveilleren
De politiewoordvoerder noemt de reeks diefstallen 'opvallend' en geeft aan dat er bij het station extra gesurveilleerd wordt. Er is nog niemand aangehouden.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen