Badminton

Seinen en Piek in kwartfinale Dutch Open

Cheryl Seinen en Selena Piek hebben in Almere de kwartfinale bereikt van de Yonex Dutch Open.

Goud voor Seinen en Piek op Europese Spelen Minsk

Badmintonsters Cheryl Seinen en Selena Piek hebben goud veroverd in de dubbelfinale op de Europese Spelen in Minsk.

Seinen en Piek ongeslagen naar kwartfinale in Minsk

Cheryl Seinen en Selena Piek hebben ongeslagen de kwartfinale van de Europese Spelen in Minsk bereikt.

Seinen en Piek winnen NK badminton voor derde keer

Cheryl Seinen en Selena Piek hebben het vrouwendubbel gewonnen bij het NK badminton.

Nieuwe partner voor badmintonster Cheryl Seinen

Badmintonster Cheryl Seinen uit Roermond heeft een nieuwe partner in het gemengd dubbel. Jacco Arends gaat met haar het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen in.

Seinen en Piek sneuvelen in halve finale in Schotland

Cheryl Seinen en Selena Piek hebben zich niet weten te plaatsen voor de finale van het badminton vrouwendubbel van de Scottish Open.

Roermondse badmintonster uitgeschakeld in Denemarken

Badmintonster Cheryl Seinen uit Roermond en dubbelpartner Selena Piek hebben hun stunt van de openingsdag van het Deens Open geen vervolg kunnen geven.

Seinen en Piek stranden in halve finale op EK

Cheryl Seinen en Selena Piek zijn bij de Europese kampioenschappen badminton in de halve finale van het damesdubbel gestrand.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten