Overslaan en naar de inhoud gaan

Selectie Roda JC eet op wedstrijddagen pizza of lunchpakket

Geplaatst opwoensdag 15 februari 2017 - 21:59

Wie denkt dat de spelers van Roda JC gezond krachtvoer eten, komt bedrogen uit.

De spelers van de Kerkraadse club krijgen bij elke thuiswedstrijd standaard een pizza voorgeschoteld, dat blijkt uit een rondgang van De Volkskrant langs enkele eredivisionisten.

Pizza Roda
De pizza voor de spelers van de Koempelclub wordt bij de nabijgelegen Happy Italy gemaakt. Het is niet bekend of het hier om de roemruchte 'Pizza Roda' gaat, een lekkernij die niet op de menukaart staat maar bij intimi bekend en geliefd is.

Snickers
Bij uitwedstrijden krijgen ze geen pizza, maar een lunchpakket. Dit pakket is gevuld met een broodje, salade en Snickers.

Gezond eten
Roda valt qua eetpatroon niet echt uit de toon. Uit onderzoek van De Volkskrant blijkt namelijk dat de profvoetballers niet zo van het gezonde eten zijn. Zo ook bij regerend landskampioen PSV. De Eindhovenaren krijgen regelmatig sushi, pannenkoeken, yoghurtdrankjes, kipsaté, hamburger en af en toe ook pizza voorgeschoteld. Bij Heracles daarentegen werd vaker een pizza bij Domino's besteld. Maar sinds de bus is verbouwd en een oven heeft, is dat verleden tijd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bram Castro moet Heracles Almelo er bovenop helpen
Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen