Overslaan en naar de inhoud gaan

Selectie Roda JC eet op wedstrijddagen pizza of lunchpakket

Geplaatst opwoensdag 15 februari 2017 - 21:59

Wie denkt dat de spelers van Roda JC gezond krachtvoer eten, komt bedrogen uit.

De spelers van de Kerkraadse club krijgen bij elke thuiswedstrijd standaard een pizza voorgeschoteld, dat blijkt uit een rondgang van De Volkskrant langs enkele eredivisionisten.

Pizza Roda
De pizza voor de spelers van de Koempelclub wordt bij de nabijgelegen Happy Italy gemaakt. Het is niet bekend of het hier om de roemruchte 'Pizza Roda' gaat, een lekkernij die niet op de menukaart staat maar bij intimi bekend en geliefd is.

Snickers
Bij uitwedstrijden krijgen ze geen pizza, maar een lunchpakket. Dit pakket is gevuld met een broodje, salade en Snickers.

Gezond eten
Roda valt qua eetpatroon niet echt uit de toon. Uit onderzoek van De Volkskrant blijkt namelijk dat de profvoetballers niet zo van het gezonde eten zijn. Zo ook bij regerend landskampioen PSV. De Eindhovenaren krijgen regelmatig sushi, pannenkoeken, yoghurtdrankjes, kipsaté, hamburger en af en toe ook pizza voorgeschoteld. Bij Heracles daarentegen werd vaker een pizza bij Domino's besteld. Maar sinds de bus is verbouwd en een oven heeft, is dat verleden tijd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bram Castro moet Heracles Almelo er bovenop helpen
Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen