Overslaan en naar de inhoud gaan

Selectie Roda JC eet op wedstrijddagen pizza of lunchpakket

Geplaatst opwoensdag 15 februari 2017 - 21:59

Wie denkt dat de spelers van Roda JC gezond krachtvoer eten, komt bedrogen uit.

De spelers van de Kerkraadse club krijgen bij elke thuiswedstrijd standaard een pizza voorgeschoteld, dat blijkt uit een rondgang van De Volkskrant langs enkele eredivisionisten.

Pizza Roda
De pizza voor de spelers van de Koempelclub wordt bij de nabijgelegen Happy Italy gemaakt. Het is niet bekend of het hier om de roemruchte 'Pizza Roda' gaat, een lekkernij die niet op de menukaart staat maar bij intimi bekend en geliefd is.

Snickers
Bij uitwedstrijden krijgen ze geen pizza, maar een lunchpakket. Dit pakket is gevuld met een broodje, salade en Snickers.

Gezond eten
Roda valt qua eetpatroon niet echt uit de toon. Uit onderzoek van De Volkskrant blijkt namelijk dat de profvoetballers niet zo van het gezonde eten zijn. Zo ook bij regerend landskampioen PSV. De Eindhovenaren krijgen regelmatig sushi, pannenkoeken, yoghurtdrankjes, kipsaté, hamburger en af en toe ook pizza voorgeschoteld. Bij Heracles daarentegen werd vaker een pizza bij Domino's besteld. Maar sinds de bus is verbouwd en een oven heeft, is dat verleden tijd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bram Castro moet Heracles Almelo er bovenop helpen
Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen