ANP

Selami Coskun: 'Alleen bemiddeling kan DENK redden'

Het Roermondse DENK-gemeenteraadslid Selami Coskun vindt dat alles op alles moet worden gezet om te bemiddelen tussen de hoofdrolspelers van de machtsstrijd binnen zijn partij.

ANP-401397272
Selami Coskun: 'Stop met druk zetten op raadsleden DENK'

Het Roermondse DENK-gemeenteraadslid Selami Coskun zegt dat hij net als andere raadsleden van de partij de afgelopen dagen onder druk zijn gezet, zich uit te spreken over de partijruzie die binnen DENK woedt.

DENK-lijsttrekker Coskun doet aangifte van bedreiging

Selami Coskun, lijsttrekker van DENK tijdens de Provinciale Staten-verkiezing van vorige maand, heeft vrijdagmorgen aangifte gedaan van bedreiging.

Geen toegangsverbod raadsleden Roermond

Er komt geen toegangsverbod voor raadsleden op heel wat plekken in het gemeentehuis van Roermond. Ook hoeven ze zich niet eerst als 'gewone bezoekers' te melden bij de balie om vervolgens opgehaald te worden door een ambtenaar.

DENK pleit voor halvering van wegenbelasting

In het verkiezingsprogramma pleit DENK voor een halvering van het provinciale deel van de wegenbelasting, de zogeheten opcenten.

DENK wil Srebrenica-monument in Roermond

De fractie van DENK in de gemeenteraad van Roermond wil dat er in de stad een herdenkingsmonument komt voor de slachtoffers van de massamoord in Srebrenica.

Roermonds raadslid Selami Coskun stapt over naar DENK

De eenmansfractie van het Roermondse raadslid Selami Coskun gaat verder onder de vlag van DENK.

Ook Selami Coskun wil snelle deëscalatie

Het Roermondse gemeenteraadslid Selami Coskun pleit voor deëscalatie in het hoog opgelopen diplomatieke conflict tussen Nederland en Turkije.

Denk neemt deel aan gemeenteraadsverkiezingen

De politieke partij Denk doet volgend jaar mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Roermond.

Op zoek naar de kiezer: de Roermondse wijk Donderberg

De Roermondse ex-PvdA-politicus Selami Coşkun verwacht dat in de wijk Donderberg veel mensen met een Turkse achtergrond op Denk gaan stemmen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten