Overslaan en naar de inhoud gaan

Seksklant zedenzaak Valkenburg komt opdagen bij proces

Geplaatst opmaandag 13 juli 2015 - 12:01

Voor het eerst is een seksklant (40) die verdachte is in de Valkenburgse zedenzaak vrijwillig komen opdagen in de rechtbank. De andere verdachten laten zich niet zien.

Maandag is het vervolg in het monsterproces, dan horen vier verdachten welke straf zij mogelijk krijgen opgelegd. Eerder eiste het OM tegen andere verdachten celstraffen tot een jaar. De advocaat van de mannen vindt die eis veel te hoog en rekent op vrijspraak.

Paspoort
De man laat maandag voor de rechtbank weten dat het meisje heeft gezegd dat ze 21 was. 'Ze praatte als iemand die wist wat ze deed.' De klant vroeg bewust niet om een paspoort. 'Dat was te privé'. De verdachte zegt dat hij 'erin is geluisd'.

Lees ook: Advocaat zes verdachten zedenzaak Valkenburg wil vrijspraak

Kimberly
In totaal worden 29 mannen verdacht van seks met het 16-jarig meisje Kimberly, zoals ze op internet te boek stond. Loverboy Armin A. stond eerder al terecht, hij werd veroordeeld tot een celstraf van twee jaar.

Lees ook: Wie zijn de verdachten in de Valkenburgse zedenzaak?

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Klanten Valkenburgse zedenzaak afwezig op eerste procesdag
Jaar cel geëist tegen 'liegende' verdachte zedenzaak
Loverboyzaak: Kimberly kreeg 250 telefoontjes in 2 weken
Valkenburgse zedenzaak gaat in openbaarheid verder
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen