Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Seksclub Weert snel weer open’

Geplaatst opdinsdag 13 januari 2015 - 8:10

Seksclub C’est La Vie aan de Roermondseweg in Weert, kan snel weer open. Dat zegt Nico Stijnen, mede-eigenaar van de seksclub.

Hij verwacht binnen afzienbare tijd de vergunning om de seksclub te mogen exploiteren van de gemeente te ontvangen.

Vergunning
Volgens een woordvoerster van de gemeente Weert is die vergunning voor C’est La Vie nog in behandeling. Volgens haar moet er nog een besluit genomen worden over de bezwaarschriften die tegen het verlenen van de vergunning zijn ingediend. De woordvoerster verwacht in februari een besluit daarover.

Zo snel mogelijk open
"Als we de vergunning eenmaal binnen hebben, gaan we zo snel mogelijk open", zegt Stijnen. Dat kan ook omdat de bouwvergunning voor een aantal illegaal gebouwde kamertjes bij de seksclub inmiddels door de gemeente is verleend.

Verder heeft de uitbaatster van de seksclub alle benodigde papieren op zak om seksclub C’est La Vie te mogen runnen, meldt Stijnen.

Onaangekondigde controle
Het ontbreken van die papieren was samen met het ontbreken van de bouwvergunning voor de aanbouw anderhalf jaar geleden de reden C’est La Vie na een inval te sluiten.
Dertien medewerkers van politie, belastingdienst, gemeente en brandweer hielden toen een onaangekondigde controle waarbij ze het illegale bouwwerk aantroffen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Illegale sekskamertjes in Weert mogen toch blijven
Seksclub Nikita in Weert herrijst uit de as
Protestmars tegen asielzoekersbeleid In Weert
Gemeente trekt vergunning in: Weertse club direct op slot
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen