Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Seks, coke en cannabis: drie jaar cel na 'erotisch prikje'

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 14:44

Een 26-jarige vrouw uit Landgraaf moet de cel in vanwege een uit de hand gelopen seksspel.

De vrouw krijgt drie jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk, omdat ze haar vriend in de onderbuik stak. De man raakte zwaargewond en moest zes weken herstellen. Volgens de rechter is er sprake van poging tot doodslag.

Gezellige avond
Het seksspel vond eind september vorig jaar plaats in Kerkrade. Het tweetal had een gezellige avond met veel seks waarbij cannabis en cocaïne werd gebruikt. Ook werden shotjes tequila genuttigd.

Op het aanrecht
Rond 03:00 uur liep het spelletje uit de hand, toen de vriend op het aanrecht ging liggen en plots door zijn vriendin met een vleesmes in de buik werd gestoken. Het slachtoffer liep een steekwond van acht centimeter op en overleefde ternauwernood.

"Het slachtoffer was fysiek aan u overgeleverd en u had kunnen vermoeden dat dit erotische prikje fataal kon aflopen", aldus de rechter. Ook vond de rechter dat de vrouw wist wat ze deed, ondanks het gebruik van verdovende middelen.

Kwetsbaar
Haar advocaat spreekt van een ongeluk. De uiteindelijke straf viel lager uit dan de eis van vijf jaar cel, mede door de persoonlijke omstandigheden van de vrouw, die de rechter als 'kwetsbaar' omschreef. Ook moet de vrouw een schadevergoeding van 15.000 euro aan haar ex-vriend betalen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen