Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Seks, coke en cannabis: drie jaar cel na 'erotisch prikje'

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 14:44

Een 26-jarige vrouw uit Landgraaf moet de cel in vanwege een uit de hand gelopen seksspel.

De vrouw krijgt drie jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk, omdat ze haar vriend in de onderbuik stak. De man raakte zwaargewond en moest zes weken herstellen. Volgens de rechter is er sprake van poging tot doodslag.

Gezellige avond
Het seksspel vond eind september vorig jaar plaats in Kerkrade. Het tweetal had een gezellige avond met veel seks waarbij cannabis en cocaïne werd gebruikt. Ook werden shotjes tequila genuttigd.

Op het aanrecht
Rond 03:00 uur liep het spelletje uit de hand, toen de vriend op het aanrecht ging liggen en plots door zijn vriendin met een vleesmes in de buik werd gestoken. Het slachtoffer liep een steekwond van acht centimeter op en overleefde ternauwernood.

"Het slachtoffer was fysiek aan u overgeleverd en u had kunnen vermoeden dat dit erotische prikje fataal kon aflopen", aldus de rechter. Ook vond de rechter dat de vrouw wist wat ze deed, ondanks het gebruik van verdovende middelen.

Kwetsbaar
Haar advocaat spreekt van een ongeluk. De uiteindelijke straf viel lager uit dan de eis van vijf jaar cel, mede door de persoonlijke omstandigheden van de vrouw, die de rechter als 'kwetsbaar' omschreef. Ook moet de vrouw een schadevergoeding van 15.000 euro aan haar ex-vriend betalen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen