Overslaan en naar de inhoud gaan

Seks, coke en cannabis: drie jaar cel na 'erotisch prikje'

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 14:44

Een 26-jarige vrouw uit Landgraaf moet de cel in vanwege een uit de hand gelopen seksspel.

De vrouw krijgt drie jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk, omdat ze haar vriend in de onderbuik stak. De man raakte zwaargewond en moest zes weken herstellen. Volgens de rechter is er sprake van poging tot doodslag.

Gezellige avond
Het seksspel vond eind september vorig jaar plaats in Kerkrade. Het tweetal had een gezellige avond met veel seks waarbij cannabis en cocaïne werd gebruikt. Ook werden shotjes tequila genuttigd.

Op het aanrecht
Rond 03:00 uur liep het spelletje uit de hand, toen de vriend op het aanrecht ging liggen en plots door zijn vriendin met een vleesmes in de buik werd gestoken. Het slachtoffer liep een steekwond van acht centimeter op en overleefde ternauwernood.

"Het slachtoffer was fysiek aan u overgeleverd en u had kunnen vermoeden dat dit erotische prikje fataal kon aflopen", aldus de rechter. Ook vond de rechter dat de vrouw wist wat ze deed, ondanks het gebruik van verdovende middelen.

Kwetsbaar
Haar advocaat spreekt van een ongeluk. De uiteindelijke straf viel lager uit dan de eis van vijf jaar cel, mede door de persoonlijke omstandigheden van de vrouw, die de rechter als 'kwetsbaar' omschreef. Ook moet de vrouw een schadevergoeding van 15.000 euro aan haar ex-vriend betalen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen