Overslaan en naar de inhoud gaan

Seks, coke en cannabis: drie jaar cel na 'erotisch prikje'

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 14:44

Een 26-jarige vrouw uit Landgraaf moet de cel in vanwege een uit de hand gelopen seksspel.

De vrouw krijgt drie jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk, omdat ze haar vriend in de onderbuik stak. De man raakte zwaargewond en moest zes weken herstellen. Volgens de rechter is er sprake van poging tot doodslag.

Gezellige avond
Het seksspel vond eind september vorig jaar plaats in Kerkrade. Het tweetal had een gezellige avond met veel seks waarbij cannabis en cocaïne werd gebruikt. Ook werden shotjes tequila genuttigd.

Op het aanrecht
Rond 03:00 uur liep het spelletje uit de hand, toen de vriend op het aanrecht ging liggen en plots door zijn vriendin met een vleesmes in de buik werd gestoken. Het slachtoffer liep een steekwond van acht centimeter op en overleefde ternauwernood.

"Het slachtoffer was fysiek aan u overgeleverd en u had kunnen vermoeden dat dit erotische prikje fataal kon aflopen", aldus de rechter. Ook vond de rechter dat de vrouw wist wat ze deed, ondanks het gebruik van verdovende middelen.

Kwetsbaar
Haar advocaat spreekt van een ongeluk. De uiteindelijke straf viel lager uit dan de eis van vijf jaar cel, mede door de persoonlijke omstandigheden van de vrouw, die de rechter als 'kwetsbaar' omschreef. Ook moet de vrouw een schadevergoeding van 15.000 euro aan haar ex-vriend betalen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen