Chemieconcern bouwt nieuwe fabriek in Roermond

Chemieconcern Sekisui Chemical gaat 12,3 miljoen euro investeren in een nieuwe fabriek in Roermond.

Foliefabrikant Sekisui breidt uit in Roermond en Geleen

Twee fabrieken van Sekisui in Geleen en Roermond gaan de komende jaren uitbreiden.

Chemiebedrijf Sekisui breidt uit in Geleen en Roermond

Het Japanse chemiebedrijf Sekisui breidt flink uit in Limburg.

Sekisui scherpt veiligheidseisen aan na grote brand

Na de grote brand in Roermond eerder deze maand heeft kunststofproducent Sekisui in alle fabrieken de veiligheidseisen aangescherpt.

Schade na grote brand Roermond loopt in de miljoenen

De schade van de brand die vrijdag een deel van kunststofbedrijf Sekisui Alveo in Roermond verwoestte, loopt in de miljoenen.

Afgebrande fabriekshal volledig gesloopt, nablussen klaar

Brandweerlieden zijn tot zaterdagochtend 3:00 uur bezig geweest met het nablussen op industrieterrein Roerstreek in Roermond.

Sloop afgebrande fabriekshal in volle gang

Op het industrieterrein Roerstreek in Roermond is vrijdagavond meteen begonnen met de sloop van de uitgebrande fabriekshal.

Bizar toeval: op 16 december ontstaan grote branden

"Een bizar toeval", noemt loco-burgemeester Angely Waajen van Roermond het. Deze dag precies twee jaar geleden brak in Roermond de grote asbestbrand uit.

Grote brand bij Sekisui in Roermond ontstaan in machine

De brand bij Sekisui Alveo is vrijdagmiddag ontstaan in een machine waarin twee schuimlagen op elkaar worden gelamineerd, laat woordvoerder Peter Kehrens van Sekisui Alveo weten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten