Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Seizoenkaart Eredivisie nergens goedkoper dan bij Fortuna

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 13:43

Seizoenkaarthouders zijn in het nieuwe Eredivisieseizoen het goedkoopste uit bij Fortuna Sittard. De fans betalen daar 101 euro om alle thuiswedstrijden van de Sittardenaren in de competitie bij te wonen.

Dat blijkt uit onderzoek van VTBL.

De Koel
VVV-Venlo daarentegen zien we pas terug op een gedeelde negende plek. Daar moeten supporters 200 euro neertellen om elk duel in de Koel gegarandeerd te zijn van een vast plekje. Fortuna is niet alleen de goedkoopste Eredivisionist, maar ook de goedkoopste Limburgse club. In de Keuken Kampioen Divisie wordt er bij MVV Maastricht 137,50 euro betaald en bij Roda JC 180 euro voor een seizoenkaart.

Traditionele top drie
De duurste seizoenkaarten worden verkocht door de traditionele top drie van Nederland. Ajax is dan wel regerend landskampioen en bekerwinnaar, maar is niet het duurste. Men betaalt 242 euro om getuige te zijn van alle thuiswedstrijden van de Godenzonen. Bij Feyenoord in de Kuip komt de trouwe aanhang met 272 euro over de brug. Om de ploeg van Mark van Bommel geregeld aan het werk te zien, moet het diepst in de buidel getast worden. Bij PSV betaal je maar liefst 290 euro.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen