Overslaan en naar de inhoud gaan

Seizoenkaart Eredivisie nergens goedkoper dan bij Fortuna

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 13:43

Seizoenkaarthouders zijn in het nieuwe Eredivisieseizoen het goedkoopste uit bij Fortuna Sittard. De fans betalen daar 101 euro om alle thuiswedstrijden van de Sittardenaren in de competitie bij te wonen.

Dat blijkt uit onderzoek van VTBL.

De Koel
VVV-Venlo daarentegen zien we pas terug op een gedeelde negende plek. Daar moeten supporters 200 euro neertellen om elk duel in de Koel gegarandeerd te zijn van een vast plekje. Fortuna is niet alleen de goedkoopste Eredivisionist, maar ook de goedkoopste Limburgse club. In de Keuken Kampioen Divisie wordt er bij MVV Maastricht 137,50 euro betaald en bij Roda JC 180 euro voor een seizoenkaart.

Traditionele top drie
De duurste seizoenkaarten worden verkocht door de traditionele top drie van Nederland. Ajax is dan wel regerend landskampioen en bekerwinnaar, maar is niet het duurste. Men betaalt 242 euro om getuige te zijn van alle thuiswedstrijden van de Godenzonen. Bij Feyenoord in de Kuip komt de trouwe aanhang met 272 euro over de brug. Om de ploeg van Mark van Bommel geregeld aan het werk te zien, moet het diepst in de buidel getast worden. Bij PSV betaal je maar liefst 290 euro.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen