Overslaan en naar de inhoud gaan

Seizoen voor Fortuna-speler Djibril Dianessy voorbij

Geplaatst opzondag 1 april 2018 - 21:24

Voetballer Djibril Dianessy (22) zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Dit laat Fortuna zondag weten. Bij de aanvaller is de voorste kruisband afgescheurd en er is bijkomend letsel aan de meniscus. Dit gebeurde bij de uitwedstrijd tegen Almere City FC.

Reconstrueren
Dianessy was een vaste waarde in het elftal en maakte al elf doelpunten in de Jupiler League. 'Op korte termijn ondergaat de Fransman een hersteloperatie in het Zuyderland MC. Tijdens deze ingreep zal Dr. Jansen Dianessy’s voorste kruisband reconstrueren. Direct na de operatie wacht de aanvaller een intensief revalidatietraject onder begeleiding van de fysiotherapeuten van de club', zo staat er te lezen op de website van Fortuna.

Naast Dianessy is ook André Vidigal op dit moment geblesseerd. Hij blijkt zijn enkelbanden verrekt te hebben. Nader onderzoek moet uitwijzen wanneer Vidigal weer kan voetballen. Fortuna Sittard is op dit moment koploper en jaagt op promotie naar de Eredivisie.

Lees ook: Fortuna Sittard is twee smaakmakers even kwijt

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen