Overslaan en naar de inhoud gaan

Seizoen Verstappen begint definitief in Oostenrijk

Geplaatst opzaterdag 30 mei 2020 - 14:45

Het seizoen van Max Verstappen begint op 5 juli in Oostenrijk. De autoriteiten van het Alpenland hebben toestemming gegeven voor de Formule-1 race op de Red Bull Ring.

De races gaan zonder publiek plaatsvinden op 5 en 12 juli.

Strenge veiligheidsmaatregelen
Om alles goed te laten verlopen zijn er strenge veiligheidsmaatregelen. De coureurs en het Formule 1-personeel moeten zich laten testen aan de grens. Het aantal medewerkers wordt beperkt tot het minimum. De teams moeten in aparte hotels overnachten. Maximaal 2.000 personen zullen aanwezig zijn tijdens de races.

Thuiswedstrijd team
De Oostenrijkse Red Bull Ring is eigendom van de hoofdsponsor van het team van Verstappen. Voor Aston Martin-Red Bull Racing is het een thuiswedstrijd. Traditiegetrouw gaan er veel Nederlandse fans naar de race. Dat is door de beperkingen nu dus niet het geval.

Afgelast
Het seizoen in de hoogste autosportklasse had eigenlijk in maart in Australië moeten beginnen, maar het coronavirus voorkwam dat. Sindsdien werden alle geplande wedstrijden uitgesteld dan wel afgelast. Zo ook de Grand Prix op het circuit van Zandvoort, die is doorgeschoven naar volgend jaar.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen