Overslaan en naar de inhoud gaan

Seizoen Laco Eaters zit erop na nederlaag tegen Luik

Geplaatst opmaandag 5 maart 2018 - 8:12

De ijshockeyers van Laco Eaters hebben ook hun tweede play-off duel tegen de Bulldogs uit Luik verloren. En daarmee is er een einde gekomen aan het seizoen van de Eaters.

De uitwedstrijd tegen Luik werd zaterdag al met 0-4 verloren. Zondagavond was Luik met 2-6 te sterk op het ijs van Glanerbrook.

Fout
Luik weet in de eerste periode direct te scoren. Niet veel later maakt Eaters gelijk door Luca Heutmeekers die perfect afrond: 1-1. In de slotfase van de eerste periode stond het al 1-3 voor de Bulldogs. In de tweede periode gaat het fout. Dan kan Luik uitlopen naar 1-5. Eaters-speler Vadim Gyesbreghs doet wel nog wat terug namens de Geleense ploeg. Niet veel later staat de eindstand al op het borda al Luik opnieuw scoort: 2-6.

In de laatste periode komen beide ploegen niet meer tot scoren. En daarmee is er een einde gekomen aan het seizoen van Eaters in de Bene-league.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen