Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Seinen en Piek winnen NK badminton voor derde keer

Geplaatst opzondag 3 februari 2019 - 17:33

Cheryl Seinen en Selena Piek hebben het vrouwendubbel gewonnen bij het NK badminton.

De Roermondse badmintonster en haar partner waren als eerste geplaatst en versloegen in de finale Debora Jille en Alyssa Tirtosentono met 21-8 en 21-13.

Derde keer
Voor Seinen en Piek was het de derde opeenvolgende nationale titel in het vrouwendubbel. Seinen werd eerder ook twee keer Nederlands kampioen in het gemengd dubbel, maar verdedigde haar titel in deze discipline niet. Nico Hermans en Elcke Vievermans hadden zich voor de eerste ronde gekwalificeerd, maar overleefden die niet.

Voor Rick Steuten, Dion Rovers en Nico Hermans was de strijd om de nationale titel na de eerste ronde van het herenenkel voorbij.

Mannendubbel
Dion Rovers uit Reuver had zich met Max Wieland werden in de eerste ronde van het mannendubbel uitgeschakeld door Léon Nottelman en Michiel Kruijt. De uit Horst afkomstige Nottelman en zijn dubbelpartner overleefden kwartfinale niet en dat lot trof ook Nico Hermans en Rick Steuten van Roosterse BC.

In het vrouwenenkelspel drong Wendy Hoeve van de badmintonclub uit Roosteren door tot de halve finale, maar kon titelverdedigster Soraya de Visch Eijbergen niet uit de eindstrijd houden.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen