Overslaan en naar de inhoud gaan

Sef Vergoossen: 'Genk heeft dezelfde flow als Ajax'

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 11:23

Voormalig voetbaltrainer Sef Vergoossen ziet overeenkomsten tussen Ajax en KRC Genk. Genk wordt zondag mogelijk landskampioen in België en ook Ajax maakt kans op de titel in Nederland.

Als Genk kampioen wordt in Belgïe is dat de vierde titel voor de Belgisch-Limburgse club. Voormalig voetbaltrainer Sef Vergoossen werd in 2002 kampioen met Genk. "Ik heb zelf met KRC Genk een landstitel gewonnen, dus dan heb je een speciale band met die club."

Ajax
Vergoossen benoemt de overeenkomsten tussen KRC Genk en de Europese revelatie van dit seizoen: Ajax. Ik zie bij het Genk van nu een bepaalde drive", zegt Vergoossen. Volgens de oefenmeester is dat "dezelfde flow die bij Ajax in Nederland te zien is. Beide clubs raken die flow niet meer kwijt dit seizoen."

Landstitel
Genk heeft zondag met Club Brugge nog een lastige opponent op het programma staan. Als de oude werkgever van Vergoossen in Brugge wint, is Genk voor de vierde keer kampioen van België. Als Genk verliest is er nog geen man over boord. De club heeft dan nog steeds met twee resterende duels een voorsprong van drie punten op Club Brugge.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen