Max Verstappen (31 okt 2019)

Verstappen over Hamilton en Vettel: 'Ik zit in hun hoofd'

Max Verstappen vond de reacties van Lewis Hamilton en Sebastian Vettel na de Grote Prijs van Mexico vorig weekeinde niet zo handig.

'Mannen als Verstappen en Leclerc zijn zó blij met zo'n race'

Dat Sebastian Vettel zondag Max Verstappen en diens podiumplannen naar de grindbak lanceerde, deed niets af aan de fraaie duels die op het circuit van Silverstone werden uitgevochten.

Vettel: 'Verstappen is rustiger geworden'

Sebastian Vettel vindt dat het 'agressieve' rijgedrag van Max Verstappen positief is veranderd.

Vettel wil 'gesprek onder vier ogen' met Verstappen

Sebastian Vettel wil onder vier ogen praten met Max Verstappen.

Meevaller voor Verstappen: Vettel krijgt straf

Max Verstappen heeft al voor de start van de Grote Prijs van Oostenrijk een plek winst geboekt. De coureur kwalificeerde zich als vijfde, maar begint zondag vanaf plek vier, omdat Sebastian Vettel voor straf drie plaatsen naar achteren moet.

Max Verstappen
Sebastian Vettel verwijt Max Verstappen niets

Sebastian Vettel verwijt Max Verstappen niets na de Grote Prijs van Canada.

Verstappen heeft 'jongste kampioen' niet als doel op zich

Max Verstappen wordt door velen gezien als één van de kanshebbers voor de wereldtitel. Daarmee zou hij het record van jongste Formule 1-kampioen verbreken, dat nu nog op naam van Sebastian Vettel staat.

Verstappen: 'Zend ons gescheld gewoon niet uit'

Max Verstappen pleit ervoor om het gescheld over de boordradio tijdens de Formule 1-races niet meer uit te zenden.

Scheldpartij van woedende Vettel niet bestraft

Max Verstappen haalde afgelopen zondag het bloed onder de nagels van Sebastian Vettel vandaan. De scheldpartij die daar het resultaat van was, blijft echter zonder gevolgen.

Niki Lauda weer woest op Max Verstappen

Max Verstappen heeft zich opnieuw de woede op de hals gehaald van Niki Lauda.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten