Max Verstappen

Negende startplek voor Verstappen in Sotsji

Max Verstappen gaat zondag als negende van start in de Grand Prix van Rusland.

Verstappen hoopt goede reeks voort te kunnen zetten

In Rusland vindt komend weekend de vierde Grand Prix van het seizoen plaats. Vorig jaar werd Max Verstappen na een lekke band tiende.

Verstappen: rondje meer en ik was Hamilton gepasseerd

Halverwege de Grand Prix van China bivakkeerde Max Verstappen nog altijd in de achterhoede, maar de jonge Nederlandse formule 1-coureur raakte niet in paniek en begon aan een inhaalrace die eindigde op de achtste plaats.

Max op wenken bediend? Regen verwacht tijdens GP China

Max Verstappen zal met bovengemiddelde interesse de weersvoorspellingen voor Shanghai in China in de gaten houden. Er is namelijk regen voorspeld op de dag van de kwalificaties.

Verstappen dik tevreden met 'topresultaat' in Bahrein

Max Verstappen is uitermate tevreden met zijn zesde plek in de Grand Prix van Bahrein.

Indrukwekkende Verstappen zesde in Grand Prix Bahrein

Max Verstappen heeft zondag indruk gemaakt in de tweede Grand Prix van het seizoen. Na een ijzersterke race eindigde de Limburger in Bahrein als zesde.

Max Verstappen tiende in Grand Prix van Australië

Max Verstappen zal niet blij zijn met zijn behaalde resultaat. Vanwege een dramatische pitsstop kwam hij niet verder dan de tiende plaats in de Grand Prix van Australië.

LIVE: Max Verstappen in Grand Prix van Australië

Wil jij op de hoogte blijven van de verrichtingen van Max Verstappen in de GP van Australië, maar kun je de race niet zien? Volg dan hier het liveblog.

Verstappen zet geen tijd neer in tweede training

Formule 1-coureur Max Verstappen is vrijdag tijdens de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Australië niet de baan op gekomen.

Max Verstappen vijfde in eerste vrije training Melbourne

Max Verstappen is het eerste Grand Prix-weekend in Melbourne prima begonnen met een vijfde plaats in de eerste vrije training.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten