Overslaan en naar de inhoud gaan

Scrooge Festival Arcen gaat niet door

Geplaatst opmaandag 8 november 2021 - 11:22

Het Scrooge Festival in Arcen gaat niet door vanwege de coronamaatregelen.

Dat meldt Omroep Venlo. Het festival, dat 11 en 12 december plaats zou vinden, is verplaatst naar volgend jaar. Mensen die al een kaartje hadden gekocht krijgen hun geld teruggestort.

Dickens
Arcen verandert gedurende het Scrooge festival twee dagen in een dorp uit de negentiende eeuw. Zo'n 400 mensen verkleed in Dickensstijl brengen het verhaal over Ebenezer Scrooge, geschreven door Charles Dickens tot leven.

Lees ook: Corona gooit roet in eten: geen Kerstparade in Valkenburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen