Overslaan en naar de inhoud gaan

Scootmobiel valt om, traumahelikopter opgeroepen

Geplaatst opdonderdag 3 mei 2018 - 20:23

Er is een donderdagavond een traumahelikopter opgeroepen voor een man in Molenhoek die met zijn scootmobiel ten val kwam.

Dit gebeurde op een fietspad aan de Kuilseweg in Molenhoek.

Voor de man werd een traumahelikopter voor medische assistentie opgeroepen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een correspondent ter plaatse zou de man met een glaasje te veel op zijn gaan rijden. Hoe de man is omgevallen met zijn scootmobiel is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen