Overslaan en naar de inhoud gaan

Scootmobiel met 'I Love Aelse'-sticker gestolen

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 7:55

In Elsloo is woensdagmiddag een scootmobiel gestolen. De vrouw doet op Facebook haar verhaal.

"Mijn scootmobiel is bij de bushalte Helmbloem op de Steinderweg gestolen", schrijft Emmely op Facebook.

I Love Aelse
Om 12:30 uur heeft iemand hem nog zien staan, zegt Driessen. Om 16:00 uur was de scootmobiel ineens weg. "Iedereen herkent hem als van mij en aan de 'I Love Aelse'-sticker achterop", schrijft ze. De vrouw zou aangifte hebben gedaan.

Vertrouwen weg
"Het ergste vind ik dat ze niet alleen de scootmobiel maar ook weer een stuk vertrouwen, onafhankelijkheid en vrijheid van me hebben gestolen. Misschien naïef, maar ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren", zegt de vrouw uit Elsloo. Ook benadrukt ze dat de dief geweten moet hebben dat de scootmobiel van iemand is die al slecht ter been is.

Ter leen aangeboden
Driessen krijgt in de reacties van haar Facebook-bericht veel bijval. Mensen noemen het triest, schandalig en een rotstreek. Ook zijn er mensen die haar zo snel mogelijk aan een nieuwe scootmobiel willen helpen. Zo biedt een andere man uit Elsloo de ongebruikte scootmobiel van zijn schoonmoeder ter leen aan. Ook een ondernemer in scootmobielen laat weten dat ze langs mag komen in zijn winkel om eentje te lenen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen