Overslaan en naar de inhoud gaan

Scootmobiel als rijdende wegafzetting door Maastricht

Geplaatst opvrijdag 22 mei 2020 - 22:26

Een scootmobilist in Maastricht leek vrijdag met een pallet de openbare weg helemaal schoon te willen vegen.

De man had ergens een gratis pallet gekregen, en dacht die wel even dwars op zijn elektisch karretje naar huis te kunnen brengen. Alsof het een tasje boodschappen of klein hondje was, zette hij het meterslange houtwerk op zijn treeplank.

Alternatief vervoer
Op de Willem Alexanderweg kwam er een einde aan de rit van de rijdende wegafzetting. Een politieagent zag de man, zette hem aan de kant en maakte hem duidelijkdat zo'n pallet beter op een andere manier vervoerd kan worden. Dat zag de scootmobilist ook wel in, waarop die alternatief vervoer regelde.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen