Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterrijders negeren stopteken en maken flinke smak

Geplaatst opzondag 29 juli 2018 - 9:24

Het negeren van een stopteken van de politie heeft voor twee scooterrijders in Gennep een vervelend staartje gekregen.

Op de Henakker ging het tweetal, dat samen op een scooter zat, in de nacht van zaterdag op zondag rond 01:15 uur hard onderuit.

Hazenpad
Volgens een correspondent kregen de scooterrijders om een nog onbekende reden van de politie een stopteken. Terwijl zij het hazenpad probeerde te kiezen, maakten zij een flinke smak. Daarbij is een van hen gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen