Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterrijders massaal op de bon geslingerd bij controle

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 7:01

Bijna vijftig weggebruikers zijn donderdag in Landgraaf op de bon geslingerd voor onder andere te hard rijden en het opvoeren van een voertuig.

Dat meldt wijkagent uit Landgraaf Wim Heidendael.

Opgevoerd
De politie hield een verkeerscontrole op de Keizerstraat. Daarbij was speciale aandacht voor scooterrijders. Dat leverde 19 processen-verbaal op voor het opvoeren van het voertuig, rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed en rijden tijdens ontzegging en 14 dagen hechtenis.

Hard rijden
Een controle die daarna werd uitgevoerd op de Hofstraat leverde nog eens 27 processen-verbaal op. Weggebruikers werden bekeurd voor te hard rijden, rijden zonder rijbewijs, bellen tijdens het rijden en het opvoeren van het voertuig. Een weggebruiker maakte het overigens erg bont door 79 kilometer per uur te rijden waar maximaal 50 kilometer per uur gereden mag worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen