Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterrijder zwaargewond in Swalmen: traumaheli aanwezig

Geplaatst opvrijdag 9 juli 2021 - 19:13

Een scooterrijder is vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat hij tegen een andere scooter botste op de kruising Rijksweg met de Bosstraat in Swalmen.

Het ongeluk vond rond 18:45 uur plaats.

Over het hoofd
Een correspondent ter plaatste meldt dat een scooterbestuurder via een paadje bij de Veldpoort de Rijksweg op reed. Hierbij zag hij een andere scooterrijder over het hoofd die hem op een fietspad op de Rijksweg hardrijdend tegemoet reed. De twee botsten tegen elkaar aan, waarbij de hardrijdende bestuurder zwaargewond raakte.

Traumaheli
Een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische assistentie te bieden. Vervolgens is de zwaargewonde bestuurder met spoed naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. De andere scooterrijder raakte lichtgewond en is ter plekke behandeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen