Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterrijder zwaargewond na botsing met stoeprand

Geplaatst opzaterdag 27 februari 2021 - 19:05

In Venlo is zaterdag aan het begin van de avond een scooterrijder zwaargewond geraakt.

Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar die bleek niet nodig.

Stoeprand
Het ongeval gebeurde rond 18:10 uur op de Burgemeester Gommansstraat. Volgens een correspondent ter plaatste botste de scooterrijder tegen de stoeprand die de rijbaan van het fietspad scheidt. Door het raken van de stoeprand werd de bestuurder gelanceerd en belandde deze op de grond op de nabijgelegen rotonde. De bestuurder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg was door het ongeval tijdelijk afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen