Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterrijder zwaargewond bij ongeval in Roermond

Geplaatst opvrijdag 17 november 2017 - 20:52

Bij een ongeval met een scooter in Roermond is de bestuurder vrijdagavond ernstig gewond geraakt.

Een traumahelikopter is bij de plek van het ongeluk geland om eerste hulp te verlenen. Het eenzijdig ongeval gebeurde rond 20:30 uur op de Oranjelaan, vlakbij het ziekenhuis. Ook de brandweer is ter plekke.

Onbekend is nog wat er precies is gebeurd. Volgens ooggetuigen droeg het slachtoffer geen helm.

Slachtoffer
De 20-jarige man uit Roermond is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis, zo laat de politie weten.

Foto: Track 88
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen