Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterrijder valt in diep talud na aanrijding Nederweert

Geplaatst opdonderdag 14 oktober 2021 - 17:45

Een scooterrijder is donderdagmiddag enkele meters omlaag gevallen in een talud nadat een auto hem schepte in Nederweert.

Dat gebeurde op de kruising van de N266 met de Peelsteeg, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Metersdiepe val
Het slachtoffer viel na het ongeluk meters naar beneden, in een talud. Een ambulance rukte uit, maar de scooterrijder had uiteindelijk hulp van de brandweer nodig. Met een hijskraan werd de man op een brancard het talud uitgetakeld. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn scooter is zwaar beschadigd. De bestuurder van de personenwagen bleef ongedeerd.

Vertraging
Het verkeer op de N266 ondervond overlast door het ongeluk. Inmiddels is de vertraging verholpen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen