Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterrijder belandt meters verderop gewond in greppel

Geplaatst opmaandag 15 oktober 2018 - 21:15

In Maastricht is een scooterrijder maandagavond meters naast de weg in een greppel beland. Hij is daarbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde tegen 20:30 uur op de Meerssenerweg.

Greppel
De scooterrijder lag enkele meters van zijn voertuig in een diepe greppel langs de weg. De hulpdiensten waren volgens een correspondent even bezig om het slachtoffer te stabiliseren. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog een raadsel wat er precies is gebeurd. Zo is nog de vraag of het een eenzijdig ongeval was of dat er nog een ander voertuig bij betrokken was.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen