Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterduo gewond na aanrijding met auto

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 15:19

Twee jongemannen die op een scooter zaten, zijn vrijdagmiddag gewond geraakt toen ze in Weert werden aangereden door een auto.

De botsing vond op de Graafschap Hornelaan iets voor 14:30 uur plaats.

Over het hoofd
Iets voorbij de Van Melle fabriek ging het mis toen de automobilist het scooterduo op het fietspad over het hoofd zag, meldt Weertdegekste. Het tweetal kwam ten val en raakte allebei gewond. De bestuurder van de auto hield er niets aan over, en was alleen flink geschrokken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen